Sporun EN’leri de Spor ve Aktif Yaşam Fuarı kapsamında TÜYAP’ta

TÜYAP, spor dünyasının ilk ve tek fuarı olan ‘Spor ve Aktif Yaşam Fuarı’, spor sektörünü tek çatı altında bir araya getirmek için hazırlıklarına hız kesmeden sürdürüyor.

Spor sektöründeki tüm teknolojik yeniliklerin ve gelişmelerin aynı çatı altında sergileneceği fuar kapsamında özel olarak hazırlanan alanlarda dört gün boyunca spor etkinlikleri gerçekleştirilecek. Zumba’dan Fitness’e, Pilates’ten Klasik Yoga’ya, Body Balance’dan Natürel hareketlerle yapılan spor çeşitlerine kadar birçok etkinliğin yer alacağı fuarda, ziyaretçilere keyifli anlar yaşatılacak.

Neslihan Yavuzcan ile spor fuarında durmak yok
Türkiye’de sporun duayen ismi ve aynı zamanda spor fuarının tanıtım yüzü olan Neslihan Yavuzcan, fuarda nefes ve özel etkinlikleriyle katılımcılara sağlıklı dakikalar yaşatacak. Zumba, Fitness ve İyi Yaşam denince akla gelen ilk isimlerde Didem Zeybek, Serkan Yimsel, Mert Güner, Işık Akgöl, Murat Şinikçi, Namık Ekin, Cengiz Üzün, Barış Çunguroğlu ise takipçileriyle  buluşmaya hazırlanıyor.

TÜYAP, üç fuara ev sahipliği yapıyor
Öte yandan TÜYAP, Spor ve Aktif Yaşam Fuarı ile birlikte, Boat İstanbul ve Avrasya Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı’nda ev sahipliği yapıyor. Bisikletliler Derneği’nin iş birliği ve Avrupa Bisiklet Federasyonu’nun destekleri ile düzenlenecek olan Avrasya Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı’nda dağ bisikletleri, yarış bisikletleri, şehir bisikletleri, çocuk bisikletleri, moda ve giyim, cyclo – cross bisikletleri, elektrikli bisikletler, fitness bisikletleri – segway, spor bisikletleri - kargo bisikletleri – özel amaçlı bisikletler – yedek parçalar, aksesuarlar ve ürünleri tek çatı altında sergilenecek.

10 metre altı motorlu, motorsuz ve yelkenli tekneler ile su sporları fuarı Boat İstanbul’da ise ağırlıklı olarak 10 metre altındaki teknelerin tanıtımı gerçekleştirilecek. Hobi ve spor tekneciliğini geliştirmek amacı ile düzenlenen bu fuarda en yeni ürünler deniz tutkunları ile buluşacak.

Detaylı bilgi ve fuar etkinlik alış planı için www.sporveaktifyasamfuari.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Gizem Öktem
Marka Yönetmeni