Spor ve Aktif Yaşam Fuarı Spor Tutkunlarını TÜYAP'da Spor Yapmaya Davet Ediyor

Atletizm’denBilardo’ya, Masa Tenisi’nden Futbol Tenisi’neZumba’dan Step’e, Aerobic’ten Pilates’e Dört Günde Doksanın Üzerinde Etkinlik, Spor Markaları, Federasyonlar, Ünlü Sporcular ve Spor Adamları, Sporseverlerle Buluşacak.

SPOR VE AKTİF YAŞAM FUARI
SPOR TUTKUNLARINI TÜYAP’TA SPOR YAPMAYA DAVET EDİYOR
14-17 Eylül 2017

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi, Büyükçekmece - İstanbul

Türkiye’nin lider fuar şirketi TÜYAP Fuar ve Fuarcılık Hizmetleri A.Ş. tarafından 14-17 Eylültarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece-İstanbul’da gerçekleştirilecek olan Spor ve Aktif Yaşam Fuarı, en güncel spor trendlerini eğlenceli etkinlikler, söyleşiler ve bilgilendirme toplantıları sayesinde İstanbullularla buluşturacak. Fuar katılımcıları; Zumba Party’den Free Style-Futbol’a, Turgay Biçer’le “Başarı Psikoloji” söyleşisinden Nasuh Mahruki ile Kampçılık Eğitimi’ne kadar pek çok etkinliği yerinde takip etme fırsatı bulacak. Spor ve Aktif Yaşam Fuarı’nda ayrıca federasyonlar ile spor kulüpleri çeşitli aktiviteler düzenlerken bilardo dünya şampiyonu Semih Saygıner de bir bilardo gösterisi gerçekleştirecek.

Spor endüstrisinin büyümesini sağlamak misyonu ile düzenlenen Spor ve Aktif Yaşam Fuarı’na 10 günden az bir süre kala spor tutkunlarının heyecanı, artarak devam ediyor.

14-17 Eylül tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece-İstanbul’da düzenlenecek olan fuarda spor, egzersiz ve sağlıklı yaşam tutkunları, birbirinden eğlenceli etkinliklere katılma imkanından yararlanacak.

Dans ve spor aynı sahnede olacak

Spor ve Aktif Yaşam Fuarı, ilk günden itibaren katılımcıların hem spor yapmalarını hem de dans etmelerini sağlayacak. Zumba Party, Zumba Mega Master Class, Zumba Turkish Delight, Aero Dance, Latin Aerobik ve Step gibi etkinlikler sırasında sporseverler dans ve müziğin sporla buluşmasını takip edebilecek, dilerlerse kendileri de bu gösterilerin bir parçası olacaklar.

“Kilo vermede doğru bilinen yanlışlar”

Dört gün sürecek Spor ve Aktif Yaşam Fuarı boyunca katılımcıları bilgilendirici etkinlikler de bekliyor olacak.

Ayşegül Gezikol ve Egzersiz Danışmanlar Platformu’nun (EGDAP) gerçekleştireceği Kilo Vermede Doğru Bilinen Yanlışlar, 21. Yüzyıl Core Training, Ölçüm mü? Gözlem mi, Me Map – Yeni Nesil Fitness Yazılımı gibi etkinliklerde Fitnessbranşının tüm detayları katılımcılarla paylaşılacak.

Yazar, Eğitmen ve Mentor Prof. Dr. Turgay Biçer’in eğitmenliğini yapacağı “Başarı Psikolojisi” etkinliğinde ise sporcuların elde ettikleri başarıların ardından psikolojik olarak kendilerini nasıl yönetmeleri gerektiği spor tutkunları ile paylaşılacak.

Eğitim, Yönetim ve Gelişim Koçu Cengiz Üzün de "Balsamikli Çileğin Gerginliği - Stres ve Nefes” ve "Atın Üzerinizdeki Şu Tutkalı – Özgüven” başlıklı eğitimleriyle katılımcıların bakış açılarını değiştirecek.

Madalya kazanan atletlerimiz fuara katılacak

Spor coğrafyasını genişleten ve sporcu mantalitesine destek veren Spor ve Aktif Yaşam Fuarı’nda, uluslararası yarışmalarda ülkemizi başarıyla temsil ederek madalya kazanan milli atletlerimiz de fuarda spor tutkunları ile buluşacak ve deneyimlerini ziyaretçilere aktaracak.

Free-Style Futbol’da eğlenceli dakikalar

Spor ve Aktif Yaşam Fuarı’nın birinci sahnesinde düzenlenecek olan showtime etkinlikleri ise spor eğlencesini bambaşka bir boyuta taşıyacak.

Free-Style Futbol Gösterisi’nde futbolun en özel hareketleri sahnede olurken izleyiciler diğer showtime etkinliklerinde ise fitness ve tekvando gibi branşların en görkemli anlarını yakından deneyimleyecek.

“Sınırları Zorluyoruz” mottosuyla gerçekleştirilecek olan fuarın son gününde dünya şampiyonu Milli bilardocu Semih Saygıner de bilardo severlerle buluşacak.

Spor ve Yaşam Fuarı’nın en önemli destekçi kurumlarından Vücut Geliştirme Federasyonu fuar kapsamında “Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Şampiyonası Milli Takım Seçmeleri”ni gerçekleştirirken aynı zamanda düzenleyeceği eğitimlerle de bu spora gönül veren katılımcıları bilgilendirecek.

Vücut Geliştirme Federasyonu, 14-17 Eylül tarihleri arasında Dünya’da ve Türkiye’de Fitness ve Gelişim Süreci, Beden Formu ve Sosyal Statü İlişkisi, Türkiye’de Fitness Merkezlerinin İnsan Sağlığına ve Sosyal Yaşama Katkısı gibi başlıklarda eğitimler düzenleyecek.

Kızılay, spor tutkunlarının kan bağışlarını kabul edecek

Spor ve Aktif Yaşam Fuarı, sivil toplum kuruluşları stantlarıyla da fark yaratacak. Kızılay, fuar boyunca açık olacak standında, spor tutkunlarının her gruptan kan bağışını kabul ederek kan ihtiyacı olan kişilere yardımcı olmalarını sağlayacak.

AKUT’tan Spor ve Aktif Yaşam Fuarı’na özel etkinlikler

Spor ve Aktif Yaşam Fuarı’nda Arama Kurtarma Derneği AKUT’un da çok etkinlikleri İstanbulluları bekliyor olacak. Oryantiring Nedir, AKUT ile Afet Bilinçlendirme, Kışın Dağız Yazın Deniz ile Doğada Liderlik Okulu ve Kampçılık Söyleşisi gibi etkinlikler, tüm katılımcılara açık olacak.

Ayrıca AKUT Spor Kulübü de atletizm, bisiklet, dağcılık, kar sporları, motor sporları, geleneksel Türk okçuluğu, yelken, su sporları, triatlon, satranç ve oryantringgibi 11 branş hakkında kendi standında ziyaretçilere bilgi verecek.
Spor ve Aktif Yaşam Fuarı, 14-15-16 Eylül 2017 tarihlerinde 10.00-20.00, 17 Eylül 2017 tarihinde ise 10.00-19.00 saatleri arasında ziyarete açık olacak.
Spor, egzersiz ve sağlıklı yaşama önem verenler, fuarın tüm detaylarına sürekli güncellenenwww.sporveaktifyasamfuari.com adresi üzerinden ulaşabilecek.