Spor ve Aktif Yaşam Fuarı, Spor Endüstrisinin Büyümesini Sağlayacak

Türkiye’nin lider fuar şirketi TÜYAP Fuar ve Fuarcılık Hizmetleri A.Ş. tarafından 14-17Eylültarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece-İstanbul’da gerçekleştirilecek olan Spor ve Aktif Yaşam Fuarı, spor endüstrisinin büyümesini sağlayacak. Federasyonlardan spora yatırım yapan markalara, fitness merkezlerinden ünlü sporculara kadar spor ailesinin tüm paydaşlarının yer alacağı fuarı,yaklaşık 100 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor. Spor ve Aktif Yaşam Fuarı’nda federasyonlar ile spor kulüpleri çeşitli aktiviteler düzenlerkendünya şampiyonu bilardocu Semih Saygıner de çok özel bir bilardo gösterisi gerçekleştirecek. Etkinlik kapsamında ayrıca 16. Dünya Atletizm Şampiyonası’nda madalya kazanan atletlerin katılacağı İmza Günü,Bayanlar 3 Bant ve Bayanlar Pool (Amerikan) Bilardo Turnuvası, Marmara Kulüpler Kick Boks Turnuvasıve Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Şampiyonası Milli Takım Seçmeleri dedüzenlenecek.

Türkiye’nin önde gelen ihtisas fuarlarını düzenleyen ve sürdürülebilir bir vizyonla hareket eden TÜYAP,14-17 Eylül tarihleri arasında dünyanın en önemli spor etkinliklerinden birine Büyükçekmece-İstanbul’daev sahipliği yapacak.

Dünyada 1.7 trilyon dolar ve Türkiye’de 7 milyar dolarlık değere sahip olan spor endüstrisinin tüm paydaşları dört gün boyuncabir araya gelecek. İkinci kez düzenlenecek olan Spor ve Aktif Yaşam Fuarı’nda spor ekipman ve donanımları, sporcu sağlığı ürünleri, spor giyim ve aksesuarları, beslenme ve gıda takviyeleri, outdoor ve doğa sporları, spor eğitim programları, spor merkezleri ve kulüpleri, kozmetik ürünler tek çatı altında sergilenecek.

“Sınırları Zorluyoruz” mottosuyla gerçekleştirilecek Spor ve Aktif Yaşam Fuarı bu yıl da katılımcı markaları hedef kitleleri ile buluşturacak.

Semih Saygıner’le bilardo dolu bir gün

Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından “Milli Atletlerle İmza Günü”, Türkiye Bilardo Federasyonu tarafından “Bayanlar 3 Bant ve Bayanlar Pool (Amerikan) Bilardo Turnuvası”, Türkiye Kick Boks Federasyonu tarafından “Marmara Kulüpler Kick Boks Turnuvası” veTürkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu tarafından “Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Şampiyonası Milli Takım Seçmeleri”nin gerçekleştirileceği Spor ve Aktif Yaşam Fuarı’na, önemli sporcular ve “Survivor” Hasan Yalnızoğlu da katılım sağlayacak.

Spor dünyasının sınırlarını zorlayacak olan fuarın son gününe ise dünya şampiyonu Milli bilardocu Semih Saygıner’in bilardo şovu damga vuracak. İki bayan bilardocunun da Semih Saygıner’e eşlik edeceği etkinlikte spor tutkunları milli sporcunun imza hareketlerini canlı izleme fırsatı yakalayacak.

Dünya Şampiyonası’nda madalya kazanan atletlerimiz“İmza Günü”ne katılacak

Spor coğrafyasını genişleten ve sporcu mantalitesine destek veren Spor ve Aktif Yaşam Fuarı’nda,16. Dünya Atletizm Şampiyonası’nda madalya kazanan milli atletlerimiz de düzenlenecek “İmza Günü”ndespor tutkunları ile buluşacak ve deneyimlerini ziyaretçilere aktaracak.

Ziyaretçiler, keyifli anlara tanıklık edecek

Dünya spor endüstrisinin önde gelen fuarlarınınetkinlikleri gibi ziyaretçilere spor dolu günler yaşatacak olan Spor ve Aktif Yaşam Fuarı’nda fuar boyunca 10:00-20:00 saatleri arasında, farklı alanlarda oluşturulan sahnelerde;Spinning’denyogaya, bilardodan kick-boks’a, sokak sporlarından futbol tenisine, masa tenisinden atletizme, pilatestenkardiyoya kadar birçok uygulamalı ve teorik etkinlikler ile ziyaretçiler keyifli anlara tanık olmanın mutluluğunu yaşayacak.

Kızılay, spor tutkunlarının kan bağışlarını kabul edecek

Spor ve Aktif Yaşam Fuarı, sivil toplum kuruluşları stantlarıyla da fark yaratacak. Kızılay, fuar boyunca açık olacak standında, spor tutkunlarının her gruptan kan bağışını kabul ederekkan ihtiyacı olan kişilere yardımcı olmalarını sağlayacak.

Ayrıca Akut da gönüllülerini spora teşvik etmek, uluslararası platformlarda derece elde ederek ülkemizi temsil edecek genç yeteneklere imkân yaratmak, millî takıma sporcu yetiştirmek, ülke genelinde sağlıklı yaşamı desteklemek ve depreme karşı toplumumuzu bilinçlendirmek adına Spor ve Aktif Yaşam Fuarı’nda yer alacak.
Fuar, 14-15-16 Eylül 2017 tarihlerinde 10.00-20.00, 17 Eylül 2017 tarihinde 10.00-19.00 saatleri arasında ziyarete açık olacak.
Sporseverler, fuarın tüm detaylarına sürekli güncellenenwww.sporveaktifyasamfuari.com adresi üzerinden ulaşabilecek.
Instagram (sporveaktifyasamfuari),