Spor ve Aktif Yaşam Fuarı Federasyonların Etkinliklerine de Ev Sahipliği Yapıyor

14-17 Nisan 2016 tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleşecek Spor ve Aktif Yaşam Fuarı, federasyonların etkinliklerine de kapılarını açıyor. Türkiye Basketbol Federasyonu ve Türkiye Cimnastik Federasyonu etkinliklerine sahne olacak fuar, tüm spor tutkunlarına görsel bir şölen armağan ediyor.

TÜYAP, spor dünyasının ilk ve tek fuarı olan ‘Spor ve Aktif Yaşam Fuarı’, spor sektörünü tek çatı altında bir araya getirmek için geri sayımını hızla sürdürüyor.

200’ün üzerinde firma ve spor kulüplerinin katılımının yanı spor sektöründeki tüm teknolojik yeniliklerin ve gelişmelerin aynı çatı altında sergileneceği fuar kapsamında özel olarak hazırlanan alanlarda dört gün boyunca spor etkinlikleri gerçekleştirilecek. Türkiye Basketbol Federasyonu, Türkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu ve Türkiye Cimnastik Federasyonu’nun etkinliklerine sahne olacak fuar ise tüm spor tutkunlarına görsel bir şölen yaşatacak.

TÜYAP’a federasyon çıkarması…
Türkiye Basketbol Federasyonu, dört gün sürecek organizasyon kapsamında 3x3 sahalarda basketbol aktiviteleri düzenleyecek ve açılışa özel gösteri maçı gerçekleştirecek. Türkiye Basketbol Federasyonu üst düzey yöneticilerinin de ziyaret edeceği fuarda, TBF standını ziyaret eden sporseverler, imzalı milli takım formasıyla basketbol topu kazanma şansı da yakalayacak. TBF maskotları Bascat ve Miau’nun da bulunacağı etkinlik alanında, 3x3 turnuvasına katılmak ve hünerlerini sergilemek isteyen basketbolseverler ise katılım formunu doldurarak turnuvaya kayıt yaptırabilecek. Türkiye Cimnastik Federasyonu ise TÜYAP’ta düzenlenen ‘Spor ve Aktif Yaşam Fuarı’nda bu yıl ilk defa yerini alacak. Cimnastik sporunun 81 ilde aktif hale gelmesi için son yıllarda yoğun bir şekilde çalışan federasyon, Step-Aerobik, Pilates ve Convention etkinliklerini seminerlerle birleştirerek izleyicilere keyifli anlar yaşatacak.

Öte yandan TÜYAPTürkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu’nun şampiyon sporcuların büyük karşılaşmasına da ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Avrupa Vücut Geliştirme Şampiyonası'nda ter dökecek erkek sporcular 36 farklı sıklette, kadın sporcular ise 15 farklı sıklette Türkiye Vücut Geliştirme Müsabakası için podyuma çıkıyor.

TÜYAP, üç fuara ev sahipliği yapıyor
Ayrıca TÜYAP, Spor ve Aktif Yaşam Fuarı ile birlikte, Boat İstanbul ve Avrasya Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı’nda ev sahipliği yapıyor. Bisikletliler Derneği’nin iş birliği ve Avrupa Bisiklet Federasyonu’nun destekleri ile düzenlenecek olan Avrasya Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı’nda dağ bisikletleri, yarış bisikletleri, şehir bisikletleri, çocuk bisikletleri, moda ve giyim, cyclo – cross bisikletleri, elektrikli bisikletler, fitness bisikletleri – segway, spor bisikletleri - kargo bisikletleri – özel amaçlı bisikletler–yedek parçalar, aksesuarlar ve ürünleri tek çatı altında sergilenecek. 10 metre altı motorlu, motorsuz ve yelkenli tekneler ile su sporları fuarı Boat İstanbul’da ise ağırlıklı olarak 10 metre altındaki teknelerin tanıtımı gerçekleştirilecek. Hobi ve spor tekneciliğini geliştirmek amacı ile düzenlenen bu fuarda en yeni ürünler deniz tutkunları ile buluşacak.

Detaylı bilgi ve fuar etkinlik akış planı için;
www.sporveaktifyasamfuari.com
www.tbf.org.tr
www.tcf.gov.tr
www.korfbol.com
www.tvgfbf.gov.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Gizem Öktem
Marka Yönetmeni