Son Gün! Türkiye’nin ilk Spor ve Aktif Yaşam Fuarı için Geri Sayım Başladı

TÜYAP, spor dünyasının ilk ve tek fuarı olan ‘Spor ve Aktif Yaşam Fuarı’ ile spor sektörünü tek çatı altında bir araya getirmeye hazırlanıyor. 200’ün üzerinde firma ve spor kulüplerinin katılımıyla özel spor etkinliklerine ev sahipliği yapacak olan fuar, 14-17 Nisan 2016 tarihleri arasında spor tutkunlarını bekliyor.

Spor ve Aktif Yaşam Fuarı büyük şampiyonaya hazırlanıyor
Spor sektöründeki tüm teknolojik yeniliklerin ve gelişmelerin aynı çatı altında sergileneceği fuar, ilklere de ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Türkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu tarafından Türkiye Vücut Geliştirme Müsabakası’nın gerçekleştirileceği Spor ve Aktif Yaşam Fuarı, önemli sporcuları ağırlıyor. Fuar boyunca Türkiye Cimnastik Federasyonu ‘step, aerobic, pilates’ etkinliğiyle sporseverlere seslenecek Türkiye Basketbol Federasyonu ise eski milli basketbolcuların da katılacağı özel turnuvalarla fuara renk katacağa benziyor. Müsabakalar; 14-16 Nisan 2016 tarihleri arasında saat 10.00 ile 19.00 arasında, 17 Nisan Pazar günü ise 10.00 ile 18.00 saatleri arasında spor tutkunlarını bekliyor.

Sporseverler, dört gün boyunca spora doyacak
Spor ve aktif yaşamın her alanının yer alacağı fuarda, özel olarak hazırlanan alanlarda dört gün boyunca spor etkinlikleri gerçekleştirilecek. Zumba’dan Fitness’e Pilates’ten Klasik Yoga’ya Body Balance’dan Natürel hareketlerle yapılan spor çeşitlerine kadar birçok etkinliğin yer alacağı fuarda, ziyaretçilere keyifli anlar yaşatılacak. Türkiye’de sporun duayen ismi ve aynı zamanda spor fuarının tanıtım yüzü olan Neslihan Yavuzcan, fuarda nefes ve özel etkinlikleriyle katılımcılara sağlıklı dakikalar yaşatacak. Aynı zamanda World Beauty Fitness&Fashion (WBFF)’ın Andreia Brazier, Williams Falade, Wole Adesemoye, Amr Hussein, Kitti Savai ve Julia Stecher gibi dünyaca ünlü manken yıldızlarının katılacağı fuarda, özel showlar da sergilenecek.

TÜYAP, üç fuara ev sahipliği yapıyor
Spor ve Aktif Yaşam Fuarı ile birlikte, Boat İstanbul ve Avrasya Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı da eş zamanlı olarak start alacak. Bisikletliler Derneği’nin iş birliği ile düzenlenecek olan Avrasya Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı’nda dağ bisikletleri, yarış bisikletleri, şehir bisikletleri, çocuk bisikletleri, moda ve giyim, cyclo – cross bisikletleri, elektrikli bisikletler, fitness bisikletleri – segway, spor bisikletleri - kargo bisikletleri – özel amaçlı bisikletler – yedek parçalar, aksesuarlar ve ürünleri tek çatı altında sergilenecek. 10 metre altı motorlu, motorsuz ve yelkenli tekneler ile su sporları fuarı Boat İstanbul’da ise ağırlıklı olarak 10 metre altındaki teknelerin tanıtımı gerçekleştirilecek. Hobi ve spor tekneciliğini geliştirmek amacı ile düzenlenen bu fuarda en yeni ürünler deniz tutkunları ile buluşacak.

Detaylı bilgi ve fuar etkinlik alış planı için www.sporveaktifyasamfuari.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Gizem Öktem
Marka Yönetmeni