Beşiktaşlı Futbolcular, Spor ve Aktif Yaşam Fuarı'nı ziyaret edecek

Beşiktaş’tan sürpriz isimler, Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün supplementsponsoruHardlineeşliğindeTÜYAP’ta olacak

BEŞİKTAŞLI FUTBOLCULAR,
SPOR VE AKTİF YAŞAM FUARI’NI ZİYARET EDECEK

Spor ve Aktif Yaşam Fuarı, 17 Eylül Pazar akşamına kadar spor, egzersiz ve sağlıklı yaşam tutkunlarını konuk edecek

Spor ve Aktif Yaşam Fuarı, 16 Eylül Cumartesi günü çok özel konuklara ev sahipliği yapacak. Beşiktaşlı sürpriz futbolcular, Beşiktaş’ın supplementsponsoruHardlineeşliğindeTÜYAP Büyükçekmece – İstanbul’a gelerek fuar ziyaretçileriyle bir araya gelecek. Futbolcular, Hardline’ın standında da vakit geçirecek. Fuarın üçüncü gününde aynı zamanda Bayanlar 3 Bant ve Bayanlar Pool (Amerikan) Bilardo Turnuvası, Marmara Kulüpler Kick Boks Turnuvası ve Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Şampiyonası Milli Takım Seçmeleri de devam edecek. Atletizm’denBilardo’ya, Masa Tenisi’nden Futbol Tenisi’neZumba’dan Step’e, Aerobic’tenPilates’e dört günde doksanın üzerinde etkinliğin yapılacağı Spor ve Aktif Yaşam Fuarı’nın kapıları, 17 Eylül Pazar akşamına kadar açık olacak.

İlk iki gününde on binlerce ziyaretçiyi ağırlayan Spor ve Aktif Yaşam Fuarı’nın üçüncü günündeki özel konukları, Beşiktaş yöneticileri ve futbolcuları olacak.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün supplementsponsoruHardline’ın eşliğinde fuarı ziyaret edecek futbolcular, hayranlarıyla bir araya gelecek.

Spor heyecanı, üçüncü günde de devam edecek

Beşiktaş’ın başarılı futbolcularını ağırlayacak olan Spor ve Aktif Yaşam Fuarı’nda etkinlik sonuna kadar Bayanlar 3 Bant ve Bayanlar Pool (Amerikan) Bilardo Turnuvası, Marmara Kulüpler Kick Boks Turnuvası ve Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Şampiyonası Milli Takım Seçmeleri de sürecek.

Ziyaretçiler,tüm spor etkinliklerine katılabiliyor

Türkiye’nin lider fuar şirketi TÜYAP Fuar ve Fuarcılık Hizmetleri A.Ş. tarafından spor endüstrisinin büyümesini sağlamak misyonu ve “Sınırları Zorluyoruz” mottosuyla gerçekleştirilen Spor ve Aktif Yaşam Fuarı’nda ziyaretçiler, JumpingFitness, BodyweightTraining, Zumba®Party, FunctionalChoreo, MatrixCardio Challenge, Functional Step, Step by Step ve Zumba® - TurkishDelight gibi etkinliklere kendileri de katılma imkanı bulabiliyor.

Organizasyonun üçüncü gününde ayrıca StottPilates®, Zihinsel Dayanıklılık, Fonksiyonel Kuvvet Uygulamaları, Türkiye'de Fitness Merkezleri'nin İnsan Sağlığı'na ve Sosyal Yaşama Katkısı, Gönüllü Kan Bağışçısı Kazanım Eğitimi (Türk Kızılayı), Kilo Vermede Doğru Bilinen Yanlışlar, EMS Nedir? Fonksiyonel Antrenmanlardan Farkı Nedir ve Balanced Body Barre® gibi konularda eğitim ve seminerler de düzenlenecek.

Spor ve Aktif Yaşam Fuarı ile ilgili tüm detaylara www.sporveaktifyasamfuari.comadresi üzerinden ulaşılabiliyor.
Spor ve Aktif Yaşam Fuarı, 16 Eylül 2017 tarihlerinde 10.00-20.00, 17 Eylül 2017 tarihinde ise 10.00-19.00 saatleri arasında ziyarete açık olacak.