Beşiktaşlı Futbolcular Dusko Tosic ve Fatih Aksoy, Spor ve Aktif Yaşam Fuarı'nı ziyaret etti

BASIN BÜLTENİ                                                                                            16Eylül 2017

Başarılı futbolcular, Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün supplement sponsoru Hardline eşliğinde TÜYAP’a geldi

BEŞİKTAŞLI FUTBOLCULAR DUSKO TOSIC VE FATİH AKSOY,SPOR VE AKTİF YAŞAM FUARI’NI ZİYARET ETTİ

Spor ve Aktif Yaşam Fuarı’nın son gününe dünya şampiyonu Milli bilardocu Semih Saygıner’in gösterisi damga vuracak

Spor ve Aktif Yaşam Fuarı, üçüncü gününde Beşiktaş’ın başarılı futbolcuları Dusko Tosic ve Fatih Aksoy’a ev sahipliği yaptı. Beşiktaş’ın supplement sponsoru Hardline eşliğinde TÜYAP Büyükçekmece – İstanbul’a gelen futbolcular, Hardline’ın standını ziyaret ederken aynı zamanda Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Şampiyonası Milli Takım Seçmeleri’nde başarılı olan sporculara ödüllerini verdiler.İlk üç günde on binlerce ziyaretçiyi ağırlayan Spor ve Aktif Yaşam Fuarı’nın son gününde ise Semih Saygıner çok özel bir gösteri gerçekleştirecek. Fuar ziyaretçileri, 16.00’da başlayacak etkinlikte dünya şampiyonu Milli bilardocu Semih Saygıner’in imza hareketlerini canlı izleme fırsatı bulabilecek.

Beşiktaş’ın supplement sponsoru Hardline eşliğinde TÜYAP Büyükçekmece – İstanbul’a gelen futbolculardan Fatih Aksoy Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Şampiyonası Milli Takım Seçmeleri’nde ikinci olan sporcuya ödül verirken, Dusko Tosic de birinci sporcunun ödülünü verdi. Dusko Tosic ve Fatih Aksoy, Hardline standında da zaman geçirdiler.

Semih Saygıner’den çok özel gösteri

İlk üç gününde ziyaretçilerine spor ve eğlence dolu anlar yaşatan Spor ve Aktif Yaşam Fuarı’nın son gününde ise Semih Saygıner; spor, egzersiz ve sağlıklı tutkunlarına çok özel bir gösteri sunacak.

İki bayan bilardocunun kendisine eşlik edeceği dünya şampiyonu Milli bilardocu Saygıner, en özel hareketlerini sergileyecek. Semih Saygıner’in bu özel gösterisi, 17 Eylül Pazar günü 16.00’da başlayacak.

Free-Style futbol gösterisi de ziyaretçileri bekliyor olacak

Fuarın son günündeki eğlenceli etkinlikler, Semih Saygıner’in gösterisiyle sınırlı olmayacak. Ziyaretçiler free-stylefutbol gösterisinin yanı sıra Army Bootcamp, JumpingFitness, MatrixCardio Challenge, Latin Aerobik ve Zumba® Party gibi Ana Sahne etkinliklerinde dans, eğlence ve spor heyecanını aynı anda yaşayabilecek.

Oryantiring’inarama kurtarmadaki önemi vurgulacak

Ziyaretçiler, Spor ve Aktif Yaşam Fuarı’nın Stage 12 bölümünde gerçekleştirilecek seminer ve eğitimlerde ise şu konuları ücretsiz takip edebilecek:

• Oryantiring nedir? Bu Sporun Günlük Hayatta ve  Arama Kurtarmadaki Önemi
  • Koşu etkinliği / Polar Nabız
  • Doğada Liderlik Okulu Kampçılık Eğitimi ve Söyleşisi
  • Bosu /SKLZ/ Egzersiz Tekerliği

Spor ve Aktif Yaşam Fuarı ile ilgili tüm detaylara www.sporveaktifyasamfuari.comadresi üzerinden ulaşılabiliyor.
Spor ve Aktif Yaşam Fuarı, son gününde 10.00-19.00 saatleri arasında ziyarete açık olacak.